Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Låna är bra.

Av Annso - 30 januari 2009 23:53


Är barnvakt över natten...

Sambon skojade och undrade om vi kanske skulle ha en till?

Skulle inte tro den, inte ens Snuffse är stormförtjust!!

Nä det räcker med att låna, plus att jag får min dos varje vardagdag på jobbet :)

"Små barn små problem, stora barn stora problem" heter det ju!!

Stämmer tycker jag.

Men jag trivs bättre med att ha stora barn i hushållet, våra är nu 8 och 12.

Och det är kul och spännande.

Sonen skall ha bandy turnering i helgen och dottern är kär och killen är jättesöt! Mycket roligare än att leka i sandlådan...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Reneé

1 februari 2009 21:11

tänk vad fort livet vänder....
Vad glad jag är för eran skull att det lugnat nersig o går bra... o nya bilen o allt så härligt!

Jag har inte talat med personen ifråga för denne pratar inte med mig längre utan snackar bara med chefen... o jag finns inte längre knappt... innan var det bara jag ... o det ringdes tusen ggr per dag typ vi var bra kompisar... men nu går hon bakom ryggen o ringer bara när hon behöver hjälp... men om hon ringer nåt mer när jag är ledig kommer jag hänvisa till chefen :) Det är tufft nu men det går över...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se