Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Två sidor, som skall "jobba" med varandra.

Av Annso - 16 januari 2009 23:49

Tänk om man kunde hoppa över tonåren, vad ska man med den till???

Skämtå sido, det är inte världens roligaste period i en männinskas liv!

Varken var min det eller så verkar min dotters vara det.

Och nu när jag får känna på att vara mamman, tycker jag inte det känns mycket lättare det, men jag skulle då aldrig mer vilja vara tonåring!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Reneé

17 januari 2009 14:30

Jag förstår hur du känner men du kommer att vara så stolt sen när ni kommit igenom detta o kan "skratta" åt det... Oj det är många gånger man önskat att man sluppit den tiden hugaligen men hur tugnt o jobbigt det än är nu så går det över... och Du kämpar så bra men glöm inte att ta hand om dig själv oxo så du orkar !! Kramar i massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se