Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Längtar till sängen..

Av Annso - 8 januari 2009 20:51

Jag läser ju "Pilgrimsresan" och den är helt underbar...

Den påverkar och verkar i mig, när jag släcker för att jag MÅSTE sova, så att jag ska orkar upp dagen efter, händer positiva saker!!

Den har väckt "nytt" liv i mig, jag får till mig bilder, känslor och ord.

Från att ha varit ledsen och tyckt synd om mig själv, känner jag en enorm glädje och styrka och trotts att det är som jobbigast just nu med "storabarnproblemet". Jag är oerhört tacksam för det och jag längtar tills jag släcker lampan om kvällarna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Reneé

9 januari 2009 16:15

Låter härligt är du verkligen värd!!
Jag läser sluta grubbla o börja leva den känns bra men har precis börjat...
Jag hoppas den ksa hjälpa mig att komma vidare lr som sagt att börja leva! Kramar

 
Ingela

Ingela

11 januari 2009 15:08

Hej
kika in på kvinnokraft.net
och kika på vackra tavlor målade av min vän Seija! Jag är så glad och stolt att få visa upp dem på min hemsida!
Kram!

http://kvinnokraft.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se