Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Skön dag.

Av Annso - 5 januari 2009 00:00

Nu har jag sovit alldeles fööör länge i tre dagar, hoppas jag kommer upp tidigare imorgon. Vet att jag mår mycket bättre av det!


Gick i alla fall en härlig solpromenad med voffsen, hem och åt frukost.

Sen började vi röjja i köket för vi ska göra en renovering där:)


Satt vid datorn, umgicks med dotern och sedan var jag iväg och handlade lite. Sen lagade jag och dottern till en smarrig paj.


Kvällen njöts i soffan med film, kaffe latte och chokladpudding.

Filmen rekomenerar jag varmt;

"GALEN I KÄRLEK" med bla Jack Nicholson

En mycket söt film.


Det börjar dra ihop sig till alvaret och det känns super jobbigt, för då måste vi ta tag i flera jobbiga saker. Börjar känna lite ångest, och nu måste jag hålla fast vid det jag bestämt, kan låta enkelt, men för mig är det smärtsamt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Reneé

5 januari 2009 12:15

Hej Annso!
Ja sovit förlänge det har jag också gjort o på onsdag börjar som sagt allvaret igen... Å jag får bara inte bli sjuk det går bara inte.. Jag som ska börja mitt bättre liv nu med nyttig mat o träning... Jag förstår att det inte är lätt att ta tag i vissa saker när allvaret startar igen...
Och det har säkert varit lugnt o skönt nu under ledigheten... Jag avundas dig inte men säg till om du vill ha min hjälp... Jag finns här om du så bara vill snacka lr vad som helst... Det är tufft en period nu men det blir bättre framöver jag lovar gäller bara att orka Stor Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se