Alla inlägg under december 2008

Av Annso - 10 december 2008 20:15

Jag är så pigg idag ;)..(sarkastiskt skrivet!!)Ska ju tänka positivt!

Hadde jätte svårt att sova och när jag väl gjorde det blev jag störd av sambon som sov oroligt. Vid ett tillfälle vaknade jag av att sambon smeker mig på armen. När jag frågade vad han gjorde fick jag till svar att jag inte hadde dressen på mig*s*!!!


Jag tänker mycket just nu på detta hur livet går upp och ned.

Ena stunden är det ljuva livet och ena stunden botten lösa helvetet.

När ska man lära sig att lyssna till sitt inre?

ANNONS
Av Annso - 9 december 2008 21:04

Sååå TRÖTT!! Blä, men jag skulle ju tänka positivt, tänka mig pigg.
Men det är inte bara att tänka positivt, man får verkligen anstränga sig!


Idag stannade jag kvar på jobbet för vi blev bjudna på mat.

Sen gick Dottern och jag på en skön promenad med voffsen.

Hem tvättade mig och satt mig här en stund och nu är det "Desperata hemmafruar", sen lär jag inte ha några problem att sova!!

ANNONS
Av Annso - 8 december 2008 19:57

Tyckte om denna bild och text på mjölkpaketet idag.

Den handlar om att man själv mår bra av att få andra att må bra.

Läser boken "Hemligheten" just nu, och den går som en röd tråd i mitt liv just nu. Har inte känt riktigt för att läsa den förut, men nu ropade den på mig och det var precis i rätt tid. Jag måste anstränga mig att tänka mer positivt och fokusera på det som är bra och hålla fast vid det! Denna bok kommer ge mig mycket.


Har varit på bandy med lill killen. Sen var det sista avsnittet av "Livet i fagervik". Nu ska jag avsluta vid datorn, plocka iordning, gå ut med voffsen och sedan gå till kojs, trött som vanligt...måste nog ändra där med och tänka mig pigg!!

Av Annso - 7 december 2008 19:06

Livet på jorden handlar om att utvecklas och lära, tror jag.

Man är i harmoni ett tag, för att vakna och lära sig något nytt.

Jag fick ett uppvaknande i torsdags, jag suger på karamellen fortfarande.

Den var rätt stor, så jag får fortsätta suga!


Stor tjejen sov över hos en kompis igår natt. Jag "passade på" att dricka rödvin och samtala med man och tre kompisar långt in på natten, det var  trevligt och mycket läääänge sedan!


Är tröttare än vanligt idag, kommer inte riktigt ihåg hur det är att vara pigg?! Man, lill killen, voffsen och jag åkte på julmarknad.

Kvällen fortsätter i soffan med mys, film, bok och gott.

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se