Direktlänk till inlägg 28 december 2008

sol i hjärtat, sol i sinne.

Av Annso - 28 december 2008 16:47

Voffsen och jag var ute klockan 14,00 och letade efter solen. Den är så låg nu så det är inte lätt att få känna den.


Igår var Dottern och jag och shoppade i Skärhomens mellandags rea, vi hittade lite smått och gott båda två, så vi var nöjda.

Jag hittade bla en klänning till Nyårsafton :)


Vi har varit på väg på bio i två dagar nu, men har haft så mycket att göra hemma så vi skuter upp det lite. Vi vill se "Patrik 1,5" och "Vi hadde i allafall tur med vädret", två filmer som passar alla i familjen!


Nu kommer jag jobba två dagar för att sedan vara ledig igen, i sju dagar, nice.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se