Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Insikter i drömform.

Av Annso - 22 december 2008 19:15

Läser ju just nu "Hemligheten", kände att jag skulle sticka emellan med Paulo Coelhos "Pilgrimsfärden". När jag läst en stund var det dags att sova(tyvärr, för jag kom in i boken direkt :)). Jag hann inte mer än slummra, tror jag, innan boken började "verka"! Fick till mig att -Ta ett steg i taget, det hela handlade om min dotter.

För övrigt gör jag så ofta att jag har flera böcker på gång samtidigt, jag lyssnar in vad jag behöver.

Just nu har min andliga sida börja jobba för fullt igen, har utvecklat andra sidor mer under ca 2-3 år, som varit nödvändigt men inte lika spännande. Jag älskar att mitt sinne är öppet och "känsligt".

Natten fortsatte med en "gamal" dröm, fast denna gång flöt allt på bra ..

Jag var utom lands och skulle åka hem igen, packningen gick bra och jag bearbetade några saker i tanken under tiden, när jag kom fram till flygplatsen hann jag till och med välja ut trevligt godis precis i tid tills flyget skulle avgå  kl:09,00.

Jag tolkade drömen att jag utvecklats och fått god självkänsla.


Igår var det VINTERSOLSTÅD, vi går mot ljusare tider :)

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

23 december 2008 17:46

Hej!
Bra att du är så mottaglig för dina drömmar.
Jag tolkar flygdrömmen som att du är på väg framåt och du känner dig mycket tillfreds med det.

TIPS
Om du inte redan har det- skaffa dig en anteckningsbok och skriv upp alla budskap och drömmar du får när du "SOVER".

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

http://kvinnokraft.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se