Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Jul förberedelser.

Av Annso - 20 december 2008 18:53

Oj vad mycket man har att göra, flera dagar har redan gått utan att jag skrivit ned mina tankar! Att vara rastlös minns jag knappt hur det käns.


Det har hänt något häfftigt, men inte oväntat. Jag hadde bara tappat det på livets väg! Men nu när jag läser "Hemligheten" har jag hittat det igen.

Från början var jag var inte alls sugen på att läsa den ("Hemligheten"), min bästavän rekomenderade den varm, men jag trodde inte att innehållet skulle vara av så stor vikt, trodde nog inte den hadde så mycket att ge mig faktiskt. Men det var något som sa mig att jag skulle läsa den, det var meningen så att säga.

Det häfftiga är att jag har mer pengar nu till jul än jag haft på länge, och det gör att jag haft råd att köpa fina julklappar plus massor med saker till mig som jag behövt och velat köpa men fått avstå så länge, dessutom har jag hittat massa med bra priser! Detta på grund av tankenskraft.

En vän här på nätet har lärt mig hur man kan affimera pengar, men jag behövde detta sista positiva tänkesättet som jag "tagit tillbaka" genom "Hemligheten". Så häfftigt och jag är så glad.

Det finns fler saker jag vill ha och som jag ska tänka mig till, som Bästa HÖGSTA nya lönen, bilen, vikten mm.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela

21 december 2008 19:52

Grattis
visst är det coolt när det flyter på och man vågar tro på att det fungerar!!
:-)
GOD JUL

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annso - 25 december 2009 14:40

      God JUL och GOTT NYTT ÅR! Jag myser och umgås :) Så Skönt att bara vara!!  ...

Av Annso - 13 december 2009 22:55


  

Av Annso - 7 september 2009 20:25

Jag har inte upptaderat sedan precis innan semestern. Vi har varit i sommarstugan och haft det skönt ända till i aug. Då satte allt igång igen med jobb och skolor.Träning och allt det andra!! Det som var nytt för mig var att utöver att arbeta heltid ...

Av Annso - 16 juni 2009 22:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se